Δημιουργία WebsitesΗ ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μία αποδοτική επένδυση και όχι ένα ακόμη έξοδο.

 

Είτε αναζητάτε τη δημιουργία website για να ενισχύσετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, είτε τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά. Έχουμε εξειδίκευση στη δημιουργία ιστοσελίδων που λαμβάνουν αιτήματα πελατών μέσω φόρμας (leads) και τη διασύνδεση αυτών σε CRM για την βέλτιστη παρακολούθηση και διαχείριση.

Ενσωμάτωση Website Leads στο CRM

Website Leads στο CRM

Σας ενδιαφέρει αν είστε επιχείρηση που λαμβάνει αιτήματα (leads) μέσω της ιστοσελίδας. Ενδεικτικοί τομείς: Sites προώθησης πωλήσεων (τηλεφωνίας, ενέργειας, ασφαλειών), υπηρεσίες υγείας, υπηρεσίες τουρισμού (ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία). To lead καταχωρείται στο CRM τη στιγμή που υποβάλλεται από τον πελάτη, μαζί με όλα τα στοιχεία της φόρμας που έχουν υποβληθεί.
Έτσι, χωρίς να ψάχνετε σε emails ή αρχεία excel, παρακολουθείτε ζωντανά την εικόνα των lead, καθώς και τον τρόπο που έχουν διαχειριστεί από την επιχείρηση με όλη την ιστορικότητα (ημέρα, ώρα, χρήστης που εξυπηρέτησε, τι ζήτησε ο πελάτης και αν τελικά το lead έγινε converted σε πελάτη).
Ενσωμάτωση Website Leads στο CRM

Δυναμικό Website

Εξελιγμένο website, με διαδραστικό περιεχόμενο που ενισχύει την εμπειρία του χρήστη. Είναι περισσότερο εύκολο να ανανεωθεί, είναι περισσότερο λειτουργικό και φιλικό για τις μηχανές αναζήτησης.

Υλοποίηση με τα τελευταία SEO standards και για όλους τους τύπους οθονών (υπολογιστές, tablets, κινητά).
Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

Με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να παρέχετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας online.

Περιλαμβάνει αυτοματοποιημένη διαδικασία αγορών και πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας.

Θέλετε να μιλήσουμε για την Επιχείρησή σας;