Τεχνική Υποστήριξη - Εγκατάσταση Server & Δικτύων

Εγκατάσταση Δικτύων Server

Παρέχουμε προμήθεια server, rack και εξοπλισμού, πιστοποίηση καλωδίωσης, εγκατάσταση και διαμόρφωση δικτύου, δωρεάν υποστήριξη στο πρώτο στάδιο λειτουργίας.

Τεχνική Υποστήριξη Server & Δικτύου

Ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη μηχανογράφησης & δικτύων (λύσεις τηλεργασίας, τηλεφωνικά κέντρα, virtualization, cloud, LAN, WAN, VPN, Cisco, Mikrotik, routers, switches κ.α.)

Managed IT Διαχείριση, Παρακαλούθηση & Τεχνική Υποστήριξη ολόκληρης της Υποδομής Τεχνολογίας στην Επιχείρησή σας

 
Παρέχουμε ολοκληρωμένη διαχείριση και υποστήριξη μηχανοργάνωσης και πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης της προληπτικής παρακολούθησης (monitoring) και συντήρησης.

Σχεδιασμός Δικτύου

Σχεδιάζουμε λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες εφαρμογές, τις μελλοντικές απαιτήσεις και την οικονομικά αποδοτικότερη λύση.

Διαχείριση Server & Εξοπλισμού

Ολοκληρωμένη διαχείριση δικτύων, συμπεριλαμβανομένης της προληπτικής παρακολούθησης (monitoring) και συντήρησης.

Εγκατάσταση & Διαμόρφωση

Παρέχουμε κάθε υπηρεσία, από την αγορά του εξοπλισμού ως την εγκατάσταση και διαμόρφωση, με δωρεάν υποστήριξη στο πρώτο στάδιο λειτουργίας.

Τεχνική Υποστήριξη

Χρησιμοποιούμε εργαλεία που μας επιτρέπουν να διαπιστώνουμε προβλήματα πριν δημιουργηθούν. Παρέχουμε online και επιτόπια τεχνική υποστήριξη.

Στόχος μας είναι η Επιχείρησή σας να έχει ένα δίκτυο με τη βέλτιστη ασφάλεια, μέγιστη απόδοση και ελάχιστη διαχείριση. Χρησιμοποιούμε εργαλεία και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και θα μειώσουν το κόστος λειτουργίας στην επιχείρησή σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν διαχειριζόμενη τεχνική υποστήριξη πληροφορικής, VoIP τηλεφωνικά κέντρα και τηλεφωνίας, εγκατάσταση και διαχείριση server & δικτύων, άδειες Office 365, υπηρεσίες cloud, προμήθειες λογισμικού και υλικού, όλα διαθέσιμα αυτόνομα ή ως μέρος μιας ολοκληρωμένης λύσης.

Servers: εγκατάσταση και υποστήριξη Windows Server, Exchange, Linux Servers, Email Servers, File Servers κ.α.
Δίκτυα: Εγκατάσταση, διαμόρφωση και υποστήριξη LAN, WAN, VPN, Cisco, Mikrotik, routers, switches κ.α.
Rack: Εγκατάσταση και τερματισμός, πιστοποίηση χαλκού καλωδίωσης.
Ασφάλεια δικτύων: Εγκατάσταση και διαμόρφωση firewall, spam blocking, antivirus, backup, restore κ.α. για την ασφάλεια του δικτύου σας.

SERVER & NETWORK MONITORING

Ολόκληρη η Τεχνολογική Υποδομή σας στην Οθόνη σας

Με το monitoring γίνεται προληπτική παρακολούθηση όλων των δικτύων, servers, εφαρμογών και συσκευών σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, τα προβλήματα εντοπίζονται εγκαίρως, προτού εξελιχθούν σε συμβάντα διακοπής λειτουργίας.
Χάρτης Δικτύου
 • Παρακολούθηση όλου του Δικτύου
 • Real time απεικόνιση κατάστασης και απόδοσης εξοπλισμού, με δεδομένα και γραφήματα
 • Εξοικονόμηση χρήματος και χρόνου
Image
Image

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ VIRTUALIZATION

Αυξήστε την απόδοση

Το Virtualization επιτρέπει σε ένα φυσικό server να τρέχει δύο ή και περισσότερα λειτουργικά συστήματα ταυτοχρόνως. Οι διαφορετικοί αυτοί εικονικοί server μοιράζονται τους πόρους ενός μόνο φυσικού υπολογιστή, εξασφαλίζοντας οικονομία και ασφάλεια.
 • Μείωση κόστους απόκτησης & χρήσης
 • Πολλαπλή εφαρμογή λειτουργικών
 • Αυτοματοποίηση & βελτίωση ασφάλειας
Image
Image

Backups

Σίγουρα, έχετε λύση backup…σωστά;
όμως... Δουλεύει; Πότε ήταν η τελευταία φορά που το ελέγξατε;

Το Δίκτυό σας είναι η καρδιά της επιχείρησής σας. Αν σταματήσει να χτυπάει, τίθεστε εκτός λειτουργίας. Τι πρέπει να αναρωτηθείτε;
 • Λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας (backup) του server; Πού βρίσκεται αυτό αποθηκευμένο;
 • Έχει σχεδιαστεί για γρήγορη αποκατάσταση (business continuity);
 • Με ποια συχνότητα γίνεται το backup; Στην αποκατάσταση, θα έχετε απώλεια δεδομένων; Αν ναι, γνωρίζετε πόσες ημέρες ή ώρες πίσω;
 • Για ποιου είδους δεδομένα δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας;
 • Τί γίνεται αν, για οποιοδήποτε λόγο, σβήσει ο server και δεν επανεκκινεί;
 • Σε περίπτωση βλάβης, κλοπής ή φυσικής καταστροφής, έχετε πλάνο αποκατάστασης λειτουργίας; Γνωρίζετε τι ενέργειες πρέπει να γίνουν;
 • Ποια είναι η οικονομική ζημία της επιχείρησης για κάθε μέρα όπου δεν λειτουργεί ο server;
Δουλεύουμε μαζί με εσάς, δίνοντας απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. Ο σωστός προληπτικός σχεδιασμός αποτελεί κλειδί για τη γρήγορη αποκατάσταση των δεδομένων & την επαναλειτουργία της επιχείρησής σας.

Εργαζόμενοι από το Σπίτι

 

Δημιουργούμε VPN για τις ανάγκες τηλεργασίας και την πρόσβαση των εργαζομένων από το σπίτι.
Εργαστείτε με πρόσβαση στα αρχεία, το email, το τηλέφωνό σας και σε κάθε εφαρμογή που απαιτείται για να εργάζεστε σαν να βρίσκεστε εντός εταιρείας.

Email

Εφαρμογές

Τηλεφωνία

VoIP Τηλεπικοινωνίες

Μειώστε το κόστος τηλεφωνίας και μιλήστε από οπουδήποτε με VoIP τηλεφωνικό κέντρο.

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, το τηλεφωνικό μας σύστημα είναι σχεδιασμένο για να παρέχει επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών σημείων, όπου κι αν βρίσκεστε και μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί και να αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας.

Χαμηλό Κόστος

Cloud υπηρεσία, δε χρειάζεται να αγοράσετε ειδικό εξοπλισμό ούτε να επενδύσετε σε απόκτηση server, κόστη αναβαθμίσεων και συντήρησης του Τηλεφωνικού Κέντρου.

Managed Service

Η υπηρεσία vPBX φιλοξενείται και υποστηρίζεται εξ ολοκλήρου από την AllNetworks, η οποία είναι και υπεύθυνη για την ομαλή λειτουργία, την ασφάλεια και τα backups του Τηλεφωνικού Κέντρου. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρισή σας!

Ευελιξία & Επεκτασιμότητα

Άμεση προσθήκη νέων λειτουργιών όπως πρόσθετα κανάλια φωνής, προσθήκη επιπλέον χρηστών, εσωτερικών, νέα αριθμοδότηση κ.α. Το Τηλεφωνικό Κέντρο αναπτύσσεται και εξελίσσεται μαζί με την επιχείρησή σας, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες!

Εξοικονόμηση στα Κόστη Κλήσεων

Εξασφαλίζετε ασυναγώνιστα χαμηλές χρεώσεις για κλήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο!

Θέλετε να μιλήσουμε για την Επιχείρησή σας;