Ασύρματα Δίκτυα για Ξενοδοχεία

Οι πελάτες αλλά και οι επισκέπτες, αναμένουν από το ξενοδοχείο σας την παροχή πρόσβασης στο internet, όχι μόνο εντός του δωματίου τους αλλά και σε όλα τα μέρη του ξενοδοχείου (lobby, εστιατόριο, εξωτερικές εγκαταστάσεις αναψυχής κ.λπ.)

Αυξήστε τους πελάτες σας καθώς θα παρέχετε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο internet ή,
Εξασφαλίστε ένα σταθερό εισόδημα στο ξενοδοχείο σας, χρεώνοντας την παρεχόμενη υπηρεσία.
Βελτιώστε το προφίλ του ξενοδοχείου σας και προσελκύστε νέους πελάτες.
Παρέχετε μια πολύτιμη και αναγκαία υπηρεσία στους πελάτες σας.
Image

Τα ασύρματα δίκτυα είναι περισσότερο δημοφιλή από ποτέ. Ο κόσμος χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για εργασία ή ψυχαγωγία από οπουδήποτε, ξεφεύγοντας από τους περιορισμούς του γραφείου και των ενσύρματων συσκευών.
Τώρα οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι επισκέπτες που περπατούν στις εγκαταστάσεις σας αναμένουν σταθερή, ασφαλή, ασύρματη συνδεσιμότητα.

Image

Ασύρματα Δίκτυα για Επιχειρήσεις

Λύσεις ασύρματης δικτύωσης που περιλαμβάνουν σημεία πρόσβασης και λογισμικό με βελτιωμένα εργαλεία ασφάλειας.

Αυξημένη απόδοση - Ταχύτερη μεταφορά δεδομένων από επιχειρήσεις σε πελάτες και αντίστροφα.
Ευελιξία - Οι χρήστες μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα εντός της περιοχής του δικτύου με τους φορητούς υπολογιστές και τις φορητές συσκευές τους.
Guest Access – Ελεγχόμενη ασύρματη πρόσβαση στο Internet σε εξουσιοδοτημένους χρήστες, προστατεύοντας παράλληλα το δίκτυο.
WLAN Hotspots – Ασύρματη πρόσβαση lan για την ευκολία των επισκεπτών και των εργαζομένων σε ειδικούς χώρους όπως αμφιθέατρα, καφετέριες, λόμπι και αίθουσες συνεδριάσεων.

Θέλετε να μιλήσουμε για την Επιχείρησή σας;