ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Τηλεφωνικό κέντρο με λειτουργίες σχεδιασμένες για να σας εξοικονομούν χρόνο, χρήμα και άγχος!

Εγκαθιστούμε τηλεφωνικά κέντρα που εξασφαλίζουν σύγχρονες λειτουργίες, εξοικονόμηση στα κόστη εγκατάστασης και συντήρησης, με εξαιρετική ευελιξία αναβάθμισης, προσθήκης λειτουργιών κλπ.
  • Τηλεφωνικά κέντρα εγκατεστημένα στην επιχείρηση (on premise)
  • Φιλοξενούμενα τηλεφωνικά κέντρα (cloud, hosted, vpbx)
  • Επιλογή από σειρά λύσεων, με βάση τις δικές σας ανάγκες
  • Δυνατότητα συνδυασμού με voip τηλεφωνία για εξοικονόμηση στα κόστη κλήσεων
Image

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

διαμορφωση

Πείτε μας τις λειτουργίες που πρέπει να έχει το τηλεφωνικό σας κέντρο και θα σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση στην καλύτερη τιμή, μαζί με τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα.

Βασικές λειτουργίες: Ψηφιακή γραμματέας με μενού επιλογών (IVR), ομάδες εσωτερικών (call queues, ring groups), ωράριο λειτουργίας, ηχητικό μήνυμα, μουσική στην αναμονή κ.α.
Επιπλέον δυνατότητες που μπορεί να χρειάζεστε: Διασύνδεση απομακρυσμένων γραφείων, εργαζόμενοι από το σπίτι, ειδοποίηση χαμένης κλήσης μέσω email, καταγραφή κλήσεων, αναφορές & στατιστικά κλήσεων (reporting), στατιστικά χρηστών, επέμβαση, συνακρόαση και whisper σε κλήση, εικόνα κλήσεων μέσω browser, υποστήριξη χρήσης μέσω κινητού, διασύνδεση με crm κ.α.

Σας ακούμε

Από το πιο απλό τηλεφωνικό κέντρο έως τις πιο σύνθετες απαιτήσεις και ειδικές λειτουργίες, ακούμε τι χρειάζεστε και απαντούμε σε κάθε ερώτημα που έχετε.

Προτείνουμε

Προτείνουμε την λύση τηλεφωνικού κέντρου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Αν χρειάζεται, με περισσότερες από μία εναλλακτικές.

Υλοποιούμε

Ρυθμίζουμε το τηλεφωνικό κέντρο και προγραμματίζουμε τις τηλεφωνικές συσκευές. Αφού ελέγξουμε την ορθή λειτουργία του, σας το παραδίδουμε.

Υποστηρίζουμε

Μαζί μας, μιλάτε πάντα με άνθρωπο και όχι με αυτοματοποιημένο τηλεφωνητή. Βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε τηλεφωνικά, online ή με επιτόπια επίσκεψη.

Επιλέγοντας Τηλεφωνικό
Κέντρο

Επιλέγοντας Τηλεφωνικό Κέντρο

Aναλύουμε τις επιλογές τηλεφωνικού κέντρου μαζί με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά τους. Ελπίζουμε στο τέλος να σας έχουμε βοηθήσει να διαπιστώσετε ποια επιλογή ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας απαιτήσεις.

Χρειάζομαι ένα τηλεφωνικό κέντρο με σύγχρονες λειτουργίες, αξιόπιστο και οικονομικό, γιατί οι συνθήκες είναι δύσκολες. Δεν γνωρίζω τι να επιλέξω, πολλοί τεχνικοί όροι μου είναι άγνωστοι. Στη λύση που θα καταλήξω, θα μπορώ να κάνω αλλαγές ή θα με δεσμεύουν συμβόλαια; Ποιος μπορεί με ειλικρίνεια να με κατευθύνει στη λύση που χρειάζομαι, στο σωστό κόστος χωρίς περιττά έξοδα;

Ρωτήστε μας σήμερα!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αποκτήσετε το τηλεφωνικό κέντρο που χρειάζεται η δική σας επιχείρηση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας απευθείας:

2103002000
2105777677

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε τηλέφωνο επικοινωνίας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας
Εισάγετε το μήνυμά σας.