Δημιουργία Ιστοσελίδων

Η δημιουργία website πρέπει να είναι μία αποδοτική επένδυση και όχι ένα ακόμη έξοδο στην επιχείρησή σας.

Είτε αναζητάτε τη δημιουργία website για να ενισχύσετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, είτε τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά. Οι ιστοσελίδες που υλοποιούμε, περιλαμβάνουν Content Management System (CMS) με εύχρηστο user interface επιτρέποντας σε απλούς χρήστες (εσάς ή το προσωπικό σας), να ανανεώνετε εύκολα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Υλοποίηση με τα τελευταία SEO standards και για όλους τους τύπους οθονών (υπολογιστές, tablets, κινητά).

Δυναμικό Website

Δυναμικό Website

Εξελιγμένο website, με διαδραστικό περιεχόμενο που ενισχύει την εμπειρία του χρήστη. Είναι περισσότερο εύκολο να ανανεωθεί, είναι περισσότερο λειτουργικό και φιλικό για τις μηχανές αναζήτησης.
Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

Με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να παρέχετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας online. Περιλαμβάνει αυτοματοποιημένη διαδικασία αγορών και πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας.
CRM Integration

Σύνδεση Website με CRM

Σύνδεση website με CRM (πρόγραμμα διαχείρισης πελατών), έτσι ώστε να ενημερώνεται απευθείας το CRM με τα στοιχεία που υποβάλλουν οι πελάτες (leads) στην ιστοσελίδα σας.

Διαφημίσεις Google Adwords & Facebook Ads

Βρεθείτε μπροστά στους πελάτες σας τη στιγμή που ψάχνουν την υπηρεσία ή το προϊόν σας!

Θέλετε να μιλήσουμε για την Επιχειρησή σας;

Ζητήστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.