8 Πλεονεκτήματα Voip Τηλεφωνίας στην Επιχείρησή σας

8 Πλεονεκτήματα Voip Τηλεφωνίας στην Επιχείρησή σας

Έχετε ακούσει τελευταία τη συζήτηση γύρω από την τηλεφωνία VoIP και τη χρήση της από επιχειρήσεις. Ίσως να αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο ή αν θα κερδίζατε κάτι χρησιμοποιώντας και εσείς την VoIP τηλεφωνία στη δική σας επιχείρηση.
Με πλήθος ευκολιών, εξοικονόμηση έως και 80% και ευκολία χρήσης, η τεχνολογία VoIP ανέρχεται σε βασικό στοιχείο της λειτουργίας μιας επιχείρησης.
01

Εξαιρετικά Οικονομικό Κόστος Χρήσης Τηλεφωνικού Κέντρου

Με το voip τηλεφωνικό κέντρο στο cloud, λαμβάνετε λειτουργίες σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου, με μόλις από €50/έτος, χωρίς να χρειάζεστε εξοπλισμό. Μπορείτε να προμηθευθείτε τηλεφωνικές συσκευές ip, αλλά δεν είναι απαραίτητο, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για pc ή smartphone apps (iOS, android) για κινητό ή tablet.

Λειτουργίες: Ψηφιακή γραμματέας (IVR), ring groups, ωράριο λειτουργίας, ειδοποίηση χαμένης κλήσης μέσω email, μουσική στην αναμονή, δυνατότητα καταγραφής κλήσεων, κ.α.

02

Γλυτώνετε Χρήματα στον Τηλεφωνικό Λογαριασμό

- Στις εξερχόμενες κλήσεις μέσω VoIP τηλεφωνίας, με ασύγκριτα χαμηλότερες χρεώσεις.
- Δωρεάν ενδοεταιρικές κλήσεις καθώς όλα τα υποκαταστήματα, οι εργαζόμενοι από το σπίτι ή εν κινήσει, μιλούν μεταξύ τους σαν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο!
- Αντίο στα υπέρογκα μηνιαία πάγια για χρόνο ομιλίας που δεν πρόκειται ποτέ να καταναλώσετε, καθώς χρεώνεστε μόνο για κάθε δευτερόλεπτο πραγματικής ομιλίας.
03

Αριθμοδότηση & Νέα Κανάλια Φωνής

Άμεση και οικονομική προσθήκη επιπλέον τηλεφωνικών αριθμών και καναλιών φωνής, με ενδεικτικό ετήσιο κόστος μόλις 15€ για 1 τηλεφωνικό αριθμό.
04

Έχετε Πρόσβαση από Οπουδήποτε

Με την τεχνολογία VoIP, είστε διαθέσιμος για επικοινωνία με τους πελάτες σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, στο κινητό, στο tablet ή στον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, μια κλήση που ληφθεί στην επιχείρησή σας, μπορεί να μεταφερθεί ως εσωτερική κλήση στο κινητό σας ακόμη και εάν βρίσκεστε σε άλλο μέρος του κόσμου. Δε χρειάζεται να είστε "δεμένος" στο γραφείο σας και το ίδιο ισχύει για τους υπαλλήλους σας.

Και γίνεται ακόμα καλύτερο... Οι κλήσεις μεταξύ των κινητών σας με τα γραφεία της επιχείρησης είναι δωρεάν, αφού πλέον λειτουργούν ως εσωτερικά τηλέφωνα!

05

Φορητότητα και Τηλε-Εργασία

Το μόνο που χρειάζεστε εσείς ή ο εργαζόμενος, είναι σύνδεση στο Internet. Συνδέεστε είτε μέσω της εφαρμογής του Τ/Κ στο κινητό ή στο pc και μπορείτε άμεσα να πραγματοποιήσετε και να λάβετε κλήσεις σαν να βρίσκεστε στο γραφείο της Επιχείρησης.
Ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση που επιλέξετε να πάρετε μαζί σας την τηλεφωνική συσκευή ip που έχετε στο γραφείο σας, τη συνδέετε στο internet και αυτόματα συνδέεται με το τηλεφωνικό σας κέντρο.
06

Αποκτάτε Εύκολη Επεκτασιμότητα

Το τηλεφωνικό κέντρο VoIP μπορεί να επεκταθεί και να προσαρμοσθεί στις ανάγκες τις επιχείρησής σας πολύ εύκολα. Είναι τόσο απλό να προσθέσετε νέα εσωτερικά, κανάλια φωνής, αριθμούς τηλεφώνου, χρήστες, φωνητικά μηνύματα κ.λπ. Αυτές οι διαδικασίες καταναλώνουν χρόνο και χρήμα εάν έχετε ένα τηλεφωνικό σύστημα παλαιού τύπου. Ανοίξτε νέα γραφεία ή συνδέστε τα ήδη υπάρχοντα, λάβετε τοπικούς ή διεθνείς αριθμούς τηλεφώνου και επεκτείνετε την επιχείρησή σας, χωρίς να σας δεσμεύει το τηλεφωνικό σας κέντρο!
07

Έχετε Πάντα Τηλεφωνικό Κέντρο Τελευταίας Τεχνολογίας

Εάν προμηθευθείτε ένα συμβατικό Τ/Κ, το πιθανότερο είναι ότι μέχρι να το κάνετε απόσβεση, θα έχει ήδη βγεί επόμενο πιο εξελιγμένο μοντέλο και αν χρειάζεστε τις νέες λειτουργίες θα πρέπει εκ νέου να επενδύσετε σε αγορά. Αντίθετα, τα Τηλεφωνικά Κέντρα VoIP τεχνολογίας είναι λογισμικού τύπου, δηλαδή software προγράμματα, στα οποία γίνονται συνεχή updates με νέες λειτουργίες και ενημερώσεις ασφαλείας, συνεπώς έχετε ένα Τηλεφωνικό Κέντρο που διαθέτει πάντα τις πλέον σύγχρονες δυνατότητες και λειτουργίες.
08

Επιτέλους, ηρεμία στο κινητό σας όταν τη χρειάζεστε!

Καθώς πλέον το κινητό διενεργεί και λαμβάνει κλήσεις μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, δεν υπάρχει πια λόγος να δίνει κανείς τον προσωπικό του αριθμό κινητού όταν βγαίνει εκτός γραφείου. Συνεπώς, όταν πραγματικά βρίσκεστε εκτός εργασίας, απλά κλείνετε την εφαρμογή!

Θέλετε να μιλήσουμε για την Επιχείρησή σας;