8 Πλεονεκτήματα Voip Τηλεφωνίας στην Επιχείρησή σας

8 Πλεονεκτήματα Voip Τηλεφωνίας στην Επιχείρησή σας

Έχετε ακούσει τελευταία τη συζήτηση γύρω από την τηλεφωνία VoIP και τη χρήση της από επιχειρήσεις. Ίσως να αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο ή αν θα κερδίζατε κάτι χρησιμοποιώντας και εσείς την VoIP τηλεφωνία στη δική σας επιχείρηση.
Με πλήθος ευκολιών, εξοικονόμηση έως και 80% και ευκολία χρήσης, η τεχνολογία VoIP ανέρχεται σε βασικό στοιχείο της λειτουργίας μιας επιχείρησης.
01

Γλυτώνετε Χρήματα στον Τηλεφωνικό Λογαριασμό

  • Αντίο στα υπέρογκα μηνιαία πάγια καθώς χρειάζεστε μόνο ένα οικονομικό internet από συμβατικό πάροχο. Μπορείτε να καταργήσετε τα πάγια για χρόνο ομιλίας που δεν καταναλώνετε ή τα πάγια για επιπλέον τηλεφωνικούς αριθμούς που έχετε προμηθευθεί για δυνατότητα περισσότερων καναλιών φωνής.
  • Στις εξερχόμενες κλήσεις μέσω VoIP τηλεφωνίας, με ασύγκριτα χαμηλότερες χρεώσεις για Ελλάδα και εξωτερικό, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο πραγματικής ομιλίας.
  • Δωρεάν ενδοεταιρικές κλήσεις καθώς όλα τα υποκαταστήματα, οι εργαζόμενοι από το σπίτι ή εν κινήσει, μιλούν μεταξύ τους σαν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο!
02

Αποκτάτε Εξαιρετικά Οικονομικό Τηλεφωνικό Κέντρο

Με voip τηλεφωνικό κέντρο στο cloud, λαμβάνετε λειτουργίες σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε τηλεφωνικό κέντρο και ούτε να έχετε τα πάγια κόστη συντήρησής του (κατανάλωσης ρεύματος, τεχνικής υποστήριξης κλπ). Ουσιαστικά, νοικιάζετε τηλεφωνικό κέντρο στο cloud, υπό τη μορφή ετήσιας συνδρομής που κοστίζει ανάλογα με τα εσωτερικά (χρήστες).

Δείτε τις τιμές του cloud τηλεφωνικού κέντρου που ξεκινούν από 0€ για 3 χρήστες.

Λειτουργίες: Ψηφιακή γραμματέας (IVR), ring groups, ωράριο λειτουργίας, ειδοποίηση χαμένης κλήσης μέσω email, μουσική στην αναμονή, δυνατότητα καταγραφής κλήσεων, κ.α.

03

Φορητότητα και Τηλε-Εργασία

Με την τεχνολογία VoIP, είστε διαθέσιμος για επικοινωνία με τους πελάτες σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Για παράδειγμα, μια κλήση που ληφθεί στο φυσικό χώρο της επιχείρησης, μπορεί να μεταφερθεί ως εσωτερική κλήση στο κινητό σας ακόμη και εάν βρίσκεστε σε άλλο μέρος του κόσμου. Δε χρειάζεται να είστε "δεμένος" στο γραφείο σας και το ίδιο ισχύει για τους υπαλλήλους σας.
Ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση που επιλέξετε να πάρετε μαζί σας την τηλεφωνική συσκευή ip που έχετε στο γραφείο σας, τη συνδέετε στο internet και αυτόματα συνδέεται με το τηλεφωνικό σας κέντρο.
04

Λαμβάνετε Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη

Κάτι δε λειτουργεί σωστά στο τηλεφωνικό σας κέντρο ή χρειάζεστε μια οποιαδήποτε τροποποίηση (πχ αλλαγή ωραρίου, ηχητικού μηνύματος, εσωτερικού που δέχεται τις κλήσεις κ.α.) Στο τηλεφωνικό κέντρο cloud voip, δεν χρειάζεται να καλέσετε κάποιον τεχνικό στο χώρο σας που συνεπάγεται χρονική καθυστέρηση και οικονομική επιβάρυνση.

Στην εταιρεία μας, παρέχουμε δωρεάν online τεχνική υποστήριξη για την ορθή λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου σε όλα τα πακέτα. Σεβόμαστε το χρόνο σας, για αυτό έχουμε δημιουργήσει ticketing system όπου μπορείτε να μας απευθυνθείτε με ένα απλό email, χωρίς ατελείωτη ώρα αναμονής σε τηλεφωνική γραμμή!

05

Αποκτάτε Εύκολη Επεκτασιμότητα

Το τηλεφωνικό κέντρο VoIP μπορεί να επεκταθεί και να προσαρμοσθεί στις ανάγκες τις επιχείρησής σας πολύ εύκολα. Είναι τόσο απλό να προσθέσετε νέα εσωτερικά, κανάλια φωνής, αριθμούς τηλεφώνου, χρήστες, φωνητικά μηνύματα κ.λπ. Αυτές οι διαδικασίες καταναλώνουν χρόνο και χρήμα εάν έχετε ένα τηλεφωνικό σύστημα παλαιού τύπου. Ανοίξτε νέα γραφεία ή συνδέστε τα ήδη υπάρχοντα, λάβετε τοπικούς ή διεθνείς αριθμούς τηλεφώνου και επεκτείνετε την επιχείρησή σας, χωρίς να σας δεσμεύει το τηλεφωνικό σας κέντρο!
06

Αριθμοδότηση & Νέα Κανάλια Φωνής

Άμεση και οικονομική προσθήκη επιπλέον τηλεφωνικών αριθμών και καναλιών φωνής, με ενδεικτικό ετήσιο κόστος μόλις 15€ για 1 τηλεφωνικό αριθμό. Σε συμβατικό πάροχο τηλεφωνίας, προκειμένου να αποκτήσετε επιπλέον ταυτόχρονη κλήση (κανάλι φωνής), σας δίνεται συνήθως επιπλέον τηλεφωνικός αριθμός με κόστος περίπου 15€ μηνιαίως. Στη voip τηλεφωνία, αποκτάτε την ίδια υπηρεσία με 15€ ετησίως. Φανταστείτε την εξοικονόμηση στην περίπτωση που χρειάζεστε αρκετές ταυτόχρονες κλήσεις!
07

Επιτέλους, ηρεμία στο κινητό σας όταν τη χρειάζεστε!

Σίγουρα, έχει χρειαστεί να δώσετε σε πελάτες τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και κάποιες φορές έχετε μετανιώσει καθώς το κινητό σας χτυπάει ώρες που δεν θα θέλατε. Μπορείτε να σταματήσετε να γνωστοποιείτε τον κινητό αριθμό σας.

Αντ' αυτού, δίνετε μόνον τον σταθερό αριθμό του γραφείου και λαμβάνετε την κλήση στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή (app) του τηλεφωνικού κέντρου. Έτσι, μπορείτε να δέχεστε κλήσεις στο κινητό σας με συγκεκριμένο ή ελεύθερο ωράριο και απλά να επιλέγετε αποσύνδεση της εφαρμογής όταν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε κλήσεις. Συνεπώς, όταν πραγματικά βρίσκεστε εκτός ώρας εργασίας, αποκλείετε τις επαγγελματικές κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσετε το κινητό σας!

08

Έχετε Πάντα Τηλεφωνικό Κέντρο Τελευταίας Τεχνολογίας

Εάν προμηθευθείτε ένα συμβατικό Τ/Κ, το πιθανότερο είναι ότι μέχρι να το κάνετε απόσβεση, θα έχει ήδη βγεί επόμενο πιο εξελιγμένο μοντέλο και αν χρειάζεστε νέες λειτουργίες θα πρέπει εκ νέου να επενδύσετε σε αγορά ή να πληρώσετε τεχνικό για να τις υλοποιήσει.

Αντίθετα, το τηλεφωνικό κέντρο voip στο cloud είναι λογισμικού τύπου (software) όπου ο πάροχος της υπηρεσίας αναλαμβάνει τις αναβαθμίσεις λειτουργιών, την ασφάλεια και την εν γένει ορθή λειτουργία του. Συνεπώς έχετε ένα Τηλεφωνικό Κέντρο που διαθέτει πάντα τις πλέον σύγχρονες δυνατότητες και λειτουργίες, χωρίς να επενδύετε ή να έχετε την ευθύνη για αυτό.

Θέλετε να μιλήσουμε για την Επιχείρησή σας;