Διαφήμιση Google Adwords & Facebook Ads

Καμπάνιες Google Ads

Η διαφήμιση στη Google είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αυξήσετε την κίνηση στην ιστοσελίδα σας, όμως υπάρχει πιθανότητα να σπαταλάτε χρήματα δυσανάλογα με την απόδοσή της. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε με ευθύνη για λογαριασμό σας:

  • Σχεδιασμό και υλοποίηση νέας καμπάνιας
  • Μελέτη & επανασχεδιασμό υφιστάμενης καμπάνιας
  • Διαχείριση καμπάνιας για μέγιστη απόδοση

Καμπάνιες Google Ads

Τί Περιλαμβάνεται στην Υπηρεσία Διαχείρισης Google Adwords από την AllNetworks;

Φιλοσοφία μας είναι πως η διαχείρηση του budget σας πρέπει να αποτελεί επένδυση με υψηλή απόδοση και όχι ακόμη ένα έξοδο για την επιχείρησή σας.

Διαχείριση Καμπάνιας

Διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά την καμπάνια σας προβάλλοντας στοχευμένα τις διαφημίσεις σε όσους πραγματικά αναζητούν την υπηρεσία ή το προϊόν σας, ελαχιστοποιώντας ή εκμηδενίζοντας τα άσκοπα κλικ. Ελέγχουμε και ρυθμίζουμε τη δαπάνη σας ώστε να παράγει το μέγιστο αποτέλεσμα με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Έρευνα Λέξεων - Κλειδιών

Αναζητούμε τις λέξεις - κλειδιά που παράγουν τα περισσότερα leads. Διερευνούμε τον τομέα που δραστηριοποιήστε εσείς αλλά και οι ανταγωνιστές σας. Στοχεύουμε στις ανάγκες των δυνητικών πελατών σας, ώστε να προσδιορίσουμε τις πιο αποτελεσματικές λέξεις για την στόχευση της καμπάνιας σας.

Κείμενο διαφήμισης

Μια διαφήμιση πρέπει σε δευτερόλεπτα να προσελκύσει το ενδιαφέρον του πελάτη. Δημιουργούμε πολλαπλές εναλλαγές κειμένου και παρακολουθούμε την επίδοση του καθενός ξεχωριστά. Ταυτίζουμε τα κείμενα με το ύφος της επιχείρησής σας και το προφίλ των πελατών σας, ώστε να κερδίσουμε το κλικ στη δική σας ιστοσελίδα.

Βελτιστοποίηση PPC & CPA

Διενεργούμε συνεχές conversion tracking ώστε να προσδιορίσουμε ποια διαφήμιση αποδίδει και ποια όχι, γλυτώνοντάς σας από άσκοπη σπατάλη των χρημάτων σας. Παρακολουθούμε μεμονωμένα κάθε στοιχείο της καμπάνιας και το κόστος ανά κλικ ή μετατροπή. Βελτιστοποιούμε διαρκώς τόσο την ποιότητα της διαφημιστικής σας παρουσίας όσο και της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Retargeting & Remarketing

Πολλοί από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας δεν είναι έτοιμοι να αγοράσουν την πρώτη φορά που βλέπουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Δημιουργούμε διαφημίσεις retargeting / remarketing, οι οποίες προβάλλονται είτε με κείμενο ή με εικόνα, στους ήδη ενδιαφερόμενους επισκέπτες ξανά και ξανά σε ολόκληρο τον ιστό, ώστε να επανέλθουν στην επιχείρησή σας.

Συμβουλευτική & Reporting

Διαχειριζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα την καμπάνια σας. Συζητούμε μαζί σας για τις βελτιώσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν και σχεδιάζουμε μαζί το πλάνο που πρέπει να ακολουθηθεί. Σε τακτική βάση παρέχουμε report που περιλαμβάνει το κόστος λέξεων-κλειδιών, μετατροπές, κόστος ανά απόκτηση - μετατροπή, παρακολούθηση ROI και πολλά άλλα.

Καμπάνιες Facebook Ads

Καμπάνιες Facebook Ads

Το Facebook διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθετήρια προσωπικών δεδομένων στον κόσμο και με βάση αυτά τα δεδομένα, δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιζόμενους να απευθύνονται σε στοχευμένο κοινό στην πλατφόρμα του.

Επενδύοντας σε διαφήμιση στο Facebook με τη σωστή στρατηγική, η επιχείρησή σας θα αυξήσει την προβολή της σε στοχευμένο κοινό που ενδιαφέρεται για την υπηρεσία ή το προϊόν σας.

Διαχείριση Facebook Ads από την AllNetworks

Ως ο Διαχειριστής Διαφημίσεων της επιχείρησής σας στο Facebook, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να καθορίσουμε τους στόχους σας.
Αξιοποιούμε τις επιλογές στόχευσης κοινού που προσφέρει το Facebook, διασφαλίζοντας ότι οι διαφημίσεις προβάλλονται στοχευμένα στο κοινό που ενδιαφέρεται για το προϊόν ή την υπηρεσία σας και έτσι εξοικονομούμε χρήματα στην καμπάνια σας.

Δημιουργούμε πολλαπλές παραλλαγές διαφημίσεων με κείμενο, εικόνες και βίντεο , τις οποίες παρακολουθούμε συνεχώς για την επίδοσή τους και ανά πάσα στιγμή είμαστε σε θέση να αναπροσαρμόσουμε τη στρατηγική διαχείρισης και την κατανομή της διαφημιστικής σας δαπάνης.
Σκοπός μας να αποκτάτε περισσότερους πελάτες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Διαφήμιση

Google

Διαφήμιση

Facebook

Διαφήμιση

Instagram

Θέλετε να μιλήσουμε για την Επιχειρησή σας;

Ζητήστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.