Λογισμικό (software) για Επιχειρήσεις

Διατηρήστε το Δίκτυό σας ασφαλές και παραγωγικό με ισχυρά λογισμικά. Η All Networks προτείνει, εγκαθιστά και διαμορφώνει εύκολα στη χρήση και με πολλές δυνατότητες λογισμικά, έτσι ώστε να βελτιστοποιούνται οι λειτουργίες και να διευκολύνεται η διοίκηση της επιχείρησής σας.

Τηλεφωνικό Σύστημα 3CX

Τηλεφωνικό Σύστημα 3CX

Εξελίξτε τις επικοινωνίες σας και μειώστε τα κόστη επικοινωνίας, με το Τηλεφωνικό Σύστημα 3CX - ένα λογισμικό IP PBX που αντικαθιστά πλήρως το συμβατικό τηλεφωνικό κέντρο.

Zimbra Email

Μια σύγχρονη, καινοτόμος εφαρμογή μηνυμάτων και αλληλογραφίας που αυξάνει την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, παρέχοντας παράλληλα υψηλή ασφάλεια στις διαδυκτιακές επικοινωνίες.
Vtiger CRM

Vtiger CRM

Αποκτήστε ισχυρή και διαρκή σχέση με τους πελάτες σας με το Vtiger CRM. Βοηθά την επιχείρησή σας να αυξήσει τις πωλήσεις, τις δυνατότητες marketing και να βελτιώσει την εξυπηρέτηση πελατών.
Megasoft Prisma Win

Megasoft Prisma Win

Κορυφαίο λογισμικό μηχανογράφησης, δημιουργημένο σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, καλύπτει συνολικά τις μηχανογραφικές ανάγκες της επιχείρησης.
Microsoft

Προγράμματα Microsoft

Προτείνουμε και εγκαθιστούμε οποιοδήποτε λογισμικό Microsoft ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μεταξύ άλλων: Windows, Microsoft Office, Windows Server, Microsoft Exchange κ.α.
Actfax

Actfax

Το ActFax είναι σχεδιασμένο για μετάδοση και λήψη μηνυμάτων fax μέσω δικτύου, καθώς και για αποστολή και προώθηση μηνυμάτων fax μέσω e-mail.
Kerio Control

Kerio Control

O Kerio Control είναι ένα βραβευμένο firewall, σχεδιασμένος για να προσφέρει υψηλό επίπεδο δικτυακής ασφάλειας προστατεύοντας το Δίκτυό σας από εξωτερικές απειλές.
Kerio Connect

Kerio Connect

Με ενσωματωμένο anti-virus, ισχυρό anti-spam, αρχειοθέτηση, και απλό στη χρήση admin interface, o Kerio Connect προσφέρει στις επιχειρήσεις όλα όσα χρειάζονται για ασφαλές ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Eset NOD32

Eset NOD32

Σχεδιασμένο ώστε να υποστηρίζει μεγάλα και μικρά δίκτυα, το ESET NOD32 Antivirus, σας επιτρέπει να εστιάζετε στην λειτουργία της επιχείρησής σας και όχι στο λογισμικό antivirus.

Θέλετε να μιλήσουμε για την Επιχειρησή σας;

Ζητήστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.